STÄDTOPPEN AB

{keyword} i {city}

{keyword} i {city}

Välkommen till oss på Städtoppen! Vi är det självklara valet när du är på jakt efter en städfirma i Strömstad med omnejd. Oavsett om du drömmer om ett välstädat hem, lager eller kontor kan vi stå till tjänst. Vi är väl medvetna om vad rena miljöer gör för trivseln och välbefinnandet och är redo att uppfylla dina behov. När du inte själv har tiden eller orken att städa är vi redo att ta över. Vi gör inte heller någon skillnad på våra kunder utan välkomnar såväl privatpersoner som företag. Du får en alltid en skräddarsydd lösning som är anpassad efter dina behov och kan räkna med samma goda resultat varje gång du anlitar oss.

Kompetent och noggrann personal

Vår kompetenta personal har självfallet den utbildning och erfarenhet som krävs för att du som kund ska bli 100 % nöjd med vårt åtagande. För oss är det viktigt att du alltid ska se samma fullgoda resultat oavsett vem av våra medarbetare som kommer. Några av våra ledord är noggrannhet, effektivitet och kundmedvetenhet. Det genomsyrar också hela verksamheten i alla led. Vårt mål är att hålla hög kvalitet i allt vi gör och att alltid vara ditt första val när det är dags att anlita en städfirma.

Allt från fönsterputs till lager städ

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster inklusive lagerstädning och flyttstäd. Oftast är dessa moment förknippade med en del stress om du ska göra dem själv, så slappna av och lämna det i våra händer. När du anlitar oss går vi noggrant igenom allt som ska göras och tar hänsyn till om du har några särskilda önskemål. Vi arbetar klimatsmart och använder oss av skonsamma rengöringsmedel och effektiva arbetsmetoder. Vi är alltså ett företag för framtiden med andra ord. Varmt välkommen att kontakta oss med din städförfrågan redan idag!

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du också intresserad av någon av våra tjänster? Hör då av er till oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa just er med ert ärende. Vår städfirma hjälper er gärna att komma på skräddarsydda lösningar för just dina behov. Klicka på ikonen i sidan för att komma direkt till våra tjänster.

Hör av dig till oss!

Vår städfirma hjälper er gärna med alla typer av städuppdrag. Hos oss erbjuder vi allt ifrån lagerstäd, flyttstäd, fönsterputs och mycket mera. Ni kan även höra av er till oss för att få skräddarsydda lösningar som passar just ert ärende. Nedan kan ni se mer om hur ni kan komma i kontakt med oss.

Ring oss

Behöver ni hjälp snabbt? Då kan ni ringa oss här. Klicka på ikonen ovan för att prata med en av våra medarbetare.

Maila oss

Om ni vill maila oss angående ert ärende kan ni självklart göra detta. Vi svarar vanligtvis inom några timmar.

Besök oss

Ni kan besöka oss på vår besöksadress för lämning och hämtning av varor.