OM städtoppen

Vilka är vi?

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg i våra händer. Därför försöker vi alltid vara så transparenta som möjligt i vårt arbete. 

Om oss på Städtoppen

Städtoppen grundades redan 1999 i Strömstad och har i mer än 20 år gjort det skinande rent hos företag och privatpersoner. Eftersom vi har varit med så länge har vi lärt oss vad som krävs för att bli en konkurrerande kraft i branschen. Vi har stor erfarenhet av att analysera och lyssna till kundens enskilda önskemål och komma med en skräddarsydd lösning som passar oss båda. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom städ och kan assistera med allt från flyttstäd till lagerstädning. Självfallet har vi kunskap om golvvård och specialmaskiner som krävs vid större arbeten.

Erfaren personal med kundens bästa i fokus

Vi är ett sammansvetsat gäng med kundens bästa som första prioritet. Vi värdesätter att ha utbildad och erfaren personal för att leverera samma höga kvalitet till dig som kund varje gång du anlitar oss. Det ska inte spela någon vem av oss som städar utan du ska få samma fullgoda resultat i alla lägen. Vi är också måna om att följa med i vad händer i branschen och ser till att ständigt utvecklas samt växa som företag. Till exempel gör vi allt för att bidra till en positiv framtid och försöker tänka klimatsmart i allt vi gör. Det rör allt från vilken typ av rengöringsmedel vi använder till hur vi planerar våra transporter.

Allt inom städ

Hos Städtoppen vill vi erbjuda ett brett urval av tjänster inom städ och rengöring. Oavsett om du endast vill ha dina fönster putsade eller en komplett lagerstädning kan du vända dig till oss. Vi kan också erbjuda regelbunden städhjälp för dig som inte orkar eller vill städa själv. Vi ser gärna långvariga samarbeten där vi är det självklara valet varje gång du ska anlita en städfirma. Genom att lära känna dig som kund kan vi lättare anpassa oss efter dina önskemål. Det är så vi jobbar!

städ