LAGERSTÄD

{keyword} i {city}

Att få städhjälp

Det finns få saker som är så härliga som att komma hem till ett skinande rent hem efter en lång dag. Numera är det en vardagslyx som många väljer att unna sig. Om du inte hinner städa själv hjälper vi dig gärna hålla hemmet i toppskick. Du kan anlita oss någon enstaka gång eller köra på ett rullande schema där vi regelbundet kommer och städar i ditt hem. Vi erbjuder en trygg lösning och behandlar ditt hem med största respekt. Med vår hjälp blir ditt liv och din vardag lite enklare och du får mer tid att fokusera på saker du verkligen vill göra.

Städ i hemmet, hur funkar det?

Du bestämmer självfallet i samråd med oss vad som ingår i en hemstädning. Du kan också komma med önskemål om det finns något vi ska fokusera lite extra på. Normalt så brukar vi dammsuga och våttorka samtliga golv. Vi brukar även damma av alla öppna ytor samt rengöra i kök och badrum. Innan vi bokar in städhjälpen bestämmer vi tillsammans vad som ska göras och vilken dag och tid vi ska komma. Om du vill ha regelbunden städhjälp brukar vi börja med en lite grundligare rengöring så vi även kan lära känna ditt hem.

Städhjälp efter dina önskemål

Oavsett om du vill anlita oss för regelbunden veckostädning eller enstaka städhjälp sätter vi alltid dina önskemål först. Du ska känna dig 100 % trygg att släppa in oss i ditt hem som vi behandlar med största vördnad. Vi är noga med att lyssna på dig som kund och erbjuder en personlig service anpassad efter dina behov. Självfallet kan du alltid höra av dig till oss om det dyker upp några frågor eller funderingar längst vägen. Varmt välkommen att kontakta oss så kan vi diskutera närmare hur vi bäst kan stå till tjänst.

städ
städ

Flyttstäd med StädToppen

Att flyttstäda kan lätt bli ett stressmoment när du flyttar. Låt oss hantera den biten och fokusera helt på din flytt samt att komma i ordning i ditt nya boende. Vi har lång erfarenhet av flyttstäd och följer ett protokoll för att kunna garantera att din gamla bostad går igenom besiktningen. Dessutom kan vi på så sätt alltid garantera samma goda service och höga kvalitet. Du slipper tänka på de krångliga momenten som ingår i en flyttstädning och överlämnar hela den biten till oss. Vi tar med oss all nödvändig utrustning och ser till att vi är tillräckligt med medarbetare för att bli klara enligt den överenskomna tidsplanen.

Erfaren och utbildad personal

Vår personal har full koll på flyttstädning och den erfarenhet som krävs för att genomföra ett högklassigt arbete. Vi hjälper dig också och ser om du har rätt till RUT-avdrag, vilket betyder att du kan dra av 50 % av arbetskostnaden. Vi försöker alltid boka in dig enligt önskemål så flyttstädningen tajmas med din flytt. När vi är klara ska du tryggt kunna lämna över nycklarna till köparen eller nästa hyresgäst. Våra medarbetare är lyhörda för dina önskemål så meddela oss om det är något som vi bör fokusera lite extra på.

Ring oss direkt!

Om du är i behov av städhjälp redan idag, hör då av dig till oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa just er att få ett rent och fint resultat därhemma eller på företaget. Klicka på ikonen i sidan för att prata med en av våra kollegor direkt. Vi hjälper er med allt inom städ!

{keyword} i {city}

Lagerstädning är ofta svårt att klara på egen hand eftersom lokalerna kan vara väldigt dammiga och smutsiga. Det räcker inte att använda sig av vanlig städutrustning utan oftast krävs specialmaskiner. Om du överlåter din lager städ till oss ser vi till att jobbet blir ordentligt utfört till ett konkurrenskraftigt pris. Självfallet står vi för all städutrustning inklusive specialmaskiner när du anlitar oss. Vår personal har relevant utbildning och kan hantera maskinerna på ett proffsigt och säkert sätt. Du kan alltså känna dig helt trygg när du anlitar oss. Vi kan även komma regelbundet om du vill kunna garantera fräscha lagerlokaler i alla lägen.

Ett brett utbud av servicelösningar

Genom åren har vi hanterat allt från mindre företag till större lagerlokaler. Det finns alltså ingen utmaning som vi inte är redo att ta oss an. Du berättar för oss vad du har för behov och vi kommer med en lösning som passar dig. Vi är väldigt flexibla och kan ändra frekvensen om du och företaget har lugnare perioder. Vi tänker även klimatsmart och använder oss av miljömärkta medel så långt det är möjligt. Du är varmt välkommen att kontakta oss och vi hoppas så klart på ett långvarigt och framgångsrikt samarbete. Vi ser fram emot att höra från dig.

städ

Arbetsmiljö är A och O

För de flesta är rena hem och arbetslokaler en självklarhet, men det är inte alltid något man kan ta för givet. Hos oss kan ni alltid få högklassig städhjälp oavsett om det gäller flyttstäd, kontorsstäd, lagerstäd eller annan städtjänst. Hör av er till oss för att veta mer om hur just vi kan er med ert städuppdrag. Varmt välkomna till oss på StädToppen AB.