FÖNSTERPUTS

{keyword} i {city}

{keyword} i {city}

Att ha rena fönster är A och O för att ge ett gott intryck, vare sig det handlar om en privat bostad eller ett företag. Rena fönster ger också ett bättre ljusinsläpp, vilket gör mycket för välbefinnandet. Om du inte har tid att putsa dina fönster själv står vi gärna till tjänst. Vi kan även ta oss an fönster där du som privatperson har svårt att komma åt. Våra erfarna medarbetare lämnar dina fönster gnistrande rena och försäkrar att inte lämna några flammor eller fula ränder. Vi kan komma på en regelbunden basis om du önskar det.

Professionell fönsterputs med säkerheten i fokus

När du bokar hos oss garanterar vi en professionell fönsterputsning med samma goda slutresultat varje gång. Vi är vana att hantera fönster som är placerade på obekväma höjder och fokuserar alltid på säkerheten. Det ska vara en trygg plats både för de som rör sig i närheten och våra anställda. Våra medarbetare följer alltid samtliga säkerhetsföreskrifter så du som kund kan känna dig lugn. Vi ser också till att använda så skonsamma medel som möjligt, främst ur miljösynpunkt men också på grund av hälsoskäl. Trots att vi varit med länge i branschen är vi ett modernt företag som ständigt utvecklar våra tjänster inklusive fönsterputsning.

Alltid efter dina villkor

Vi vänder oss både till företag och privatpersoner och anpassar fönsterputsningen efter dina önskemål. Om du driver ett företag kanske du vill att vi ska komma veckovis eller några gånger i månaden? Vi kan också komma enstaka gånger om du tycker att dina fönster kräver en extra grundlig rengöring. Vi står för all utrustning och tvättar dina fönster oavsett väder och vind. Du kan alltid lita på oss på Städtoppen i alla lägen. Välkommen att höra av dig till oss så kan vi lägga upp en plan för just din fönsterputsning.

Fönsterputs

Kontakta oss för fönsterputs idag!

Vill du ha dina fönster skinande rena på ett kick? Hör då av dig till oss. Vi hjälper kunder med både stora och små projekt, så oavsett om du behöver hjälp på företag, i hemmet eller i din bostadsrättsförening så kan vi hjälpa er att hitta en lösning. klicka på ikonen i sidan för att veta mer om hur vi kan hjälpa just er med ert ärende.